Mijn geld Het antwoord op al uw geldvragen
Advertentie
Advertentie

Bancontact maakt restaurantrekening delen mogelijk

De specialist in betaaldiensten zoekt nieuwe toepassingen voor zijn mobiele app en werkt daarvoor samen met andere specialisten in financiële technologie.
©Dries Luyten

Bancontact maakt het klanten al sinds 2014 mogelijk om via een app mobiel te betalen zonder dat daar een kaart bij te pas komt. Maar intussen stelt het die app ook open voor andere toepassingen die worden ontwikkeld door zogenaamde fintechbedrijven, ondernemingen gespecialiseerd in financiële technologie.

Dinsdag kondigde Bancontact een samenwerking aan met het Belgische Tricount. Dat is een fintechbedrijf dat een app heeft ontwikkeld waarmee je makkelijker met vrienden de rekening kan delen op restaurant.

Advertentie

Tricount zal nu het betaalsysteem van Bancontact integreren in zijn app. Bancontact werkt voor zijn app al langer samen met Doccle en POM, twee fintechbedrijven die zich toeleggen op toepassingen om facturen te verwerken. 

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.