Mijn geld Het antwoord op al uw geldvragen
Advertentie
Advertentie

Base schudt tariefplannen mobiel nogmaals op

De mobiele operator Base lanceert deze week nieuwe invullingen van zijn tariefplannen, waarmee het vooral wil inspelen op de vraag van klanten die een groter datavolume wensten. We zetten het nog eens naast het aanbod van de concurrenten.
©REUTERS

Base wijzigt niet zijn prijzen, maar verruimt wel de invulling van de tariefplannen. Met het plan B-39 heeft men voortaan recht op 3 GB aan data bij het mobiele surfen, in plaats van 2 GB, naast ongelimiteerd bellen en sms'en. Bij het plan B-49 wordt de datalimiet opgetrokken van 4 naar 5 GB.

Voor het plan B-59 echter daalt het datavolume van 6 naar 5 GB. Wel verhoogt hier het aantal belminuten voor internationaal bellen binnen of naar Europa van 60 naar 600 minuten. Plus 600 sms'en binnen of naar Europa en 600 MB aan data voor mobiel surfen buiten België maar binnen Europa.

Advertentie

Daarmee biedt B-59 iets meer dan het nipt duurdere tariefplan Panter 60 van Mobistar.

Ook aan B-49 is een 'Europese' bonus toegevoegd, maar die blijft veel beperkter.

Wie echter niet zo geïnteresseerd is in belminuten, maar vooral in het datavolume om mobiel te surfen, kan al net zo goed het tariefplan B-25 kiezen bij Base, dat eveneens 3 GB aan data omvat, plus ongelimiteerd sms'en. Bellen is dan wel beperkter.

Dit plan is gemakkelijk te vergelijken met de equivalenten bij de andere operatoren voor dezelfde prijs. Noteer dat op de tariefplannen Smart+ van Proximus gedurende 20 maanden een korting geldt van 2,5 euro bij inschrijving on line. Het aanbod van Mobile Vikings betreft een pre-paidkaart.

En voor wie zo weinig mogelijk wil besteden, zijn er tariefplannen voor 15 euro. Aan u de keuze of u voor dat geld vooral wil bellen, surfen of sms'en.

 

 

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.