Netto Het antwoord op al uw geldvragen

Budget, agenda, aankopen... Apps die u het leven vergemakkelijken

Meer dan 1 miljoen apps zitten er op dit ogenblik in de catalogus van Apple. Die van concurrent Android telt er ruim 700.000. Om maar te zeggen dat er voor alles en nog wat een applicatie bestaat. Maar deze 6 zijn onmisbaar.

App Store of Google Play?

Er bestaan twee soorten apps: apps die werken op de producten van Apple (en het besturingssysteem iOS) en deze die gebruikmaken van Android. Voor elk systeem is er een afzonderlijke winkel. Voor Apple is dat de Apple Store, terwijl Android-fans bij Google Play terecht kunnen. Er zijn ook producten voor Blackberry (Appworld) en Windows (Windows Phone Store). Maar die zijn veel minder talrijk.

Hoeveel kost een app?

Van de meeste apps bestaan er twee versies: een gratis maar beperkte versie en een betalende versie die over meer functionaliteiten beschikt. De prijs schommelt van enkele tientallen eurocenten tot 4 à 5 euro voor de duurdere versies. Sommige applicaties bestemd voor professioneel gebruik kunnen zelfs tientallen euro’s kosten.

Uw gegevens altijd en overal beschikbaar?

Met de meeste apps kunt u de gegevens van al uw toestellen (computer, smartphone of tablet) synchroniseren. Dankzij de ‘cloud’ hebt u permanent toegang tot uw diensten en gegevens die opgeslagen zijn op servers en toegankelijk zijn via het internet. Uw gegevens zijn onmiddellijk beschikbaar, ongeacht waar of hoe u erover wenst te beschikken.

Niet goed leesbaar? Klik hier om de afbeelding te vergroten.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud