Netto Het antwoord op al uw geldvragen
Advertentie

De populairste Netto-artikels van 2014

Als Netto-lezer bent u begaan met alles wat de financiën van u en uw gezin aangaat. Een blik op het lijstje met de meest gelezen artikels leert dat u de oren spitst als de verschillende overheden in dit land maatregelen voorstellen die een impact hebben op uw portemonnee, en dat u uiterst begaan bent met uw vastgoed, uw (toekomstig) pensioen en uw erfenis.
Advertentie
De aangekondigde beknotting van de woonbonus leidde tot een rush op de vastgoedmarkt, en veel interesse in artikels hierover. ©ANP XTRA

Wat zijn onze internethits van het afgelopen jaar? De 'gouden plaat' van Netto springt er wat uit: het artikel Wettelijk samenwonen biedt veel minder bescherming dan huwen (21 oktober) klopt de rest met een aardige voorsprong.

De rest van het podium wordt bezet door vastgoedgerelateerde onderwerpen: Addertje(s) onder het gras voor wie woonbonus wil behouden (28 oktober) en Het fiscale prijskaartje van een vakantiewoning in Spanje (15 september).

Verderop in de lijst valt op dat ook artikels over pensioen of erfenis vaak de interesse wekken van een groot deel van onze lezers. Al blijft ons werk over andere onderwerpen, zoals uw spaarboekje of uw loopbaan gelukkig ook goed gelezen. 

De rest van de toptwintig:

 

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud