Netto Het antwoord op al uw geldvragen

Duurste hemd ter wereld

Het Zweedse kledingmerk Eton viert zijn 80e verjaardag in stijl: het duurste hemd van de wereld werd voor de gelegenheid ontworpen: 28.900 euro.
Hemd doet ronde van de wereld om nadien verkocht te worden

(m24/brandish) - Het hemd, geweven in luxueus Egyptisch katoen met diamanten knopen zal de ronde van de wereld doen in de Eton -winkels (waaronder Milaan, Los Angeles, Stockholm). Vervolgens komt het hemd ook effectief in de etalage te liggen aan de zachte prijs van 23.000 pond (28.900 euro). De opbrengst gaat naar het goede doel.

Onkreukbaar hemd

Eton heeft vier collecties (Red, Blue, Grey en Black Ribbon. Speciaal is dat de stof uit de vier hoeken van de wereld komt. Ook het productieproces is uniek. Resultaat is dat het 100%-katoenen hemd onkreukbaar is. Een kwartiertje na het aantrekken van het ongestreken hemd, wordt het helemaal geëffend door de eigen lichaamswarmte.

Interesse?

Wie geïnteresseerd is in een Eton-hemd, zal in België niet aan zijn trekken komen. Er is immers geen Eton-winkel in België. In Groot-Brittannië lukt het je wel. Mits 12 euro verzendingskosten betaal je tussen de 113 en 157 euro voor een hemd.


Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud