Netto Het antwoord op al uw geldvragen

Herlaad uw mobiele prepaidkaart via Facebook

Met die primeur pakt Mobistar vandaag uit voor Internet On Mobile-klanten. Hoe werkt het en wat bieden de concurrenten?

Niet alleen de betaalmiddelen evolueren mee met de tijd (4 in 1 bankkaart, contactloos betalen, zonder pincode betalen). Ook de aankoopplatformen veranderen. Vanaf vandaag hoeven Mobistar-klanten niet meer naar de website van de telecomprovider te surfen om hun prepaidkaart te herladen. Ze kunnen gewoon herladen via de Facebook-applicatie. Een primeur op de Belgische markt.

Dankzij het herladen via Facebook is het voor Internet On Mobile-klanten nog gemakkelijker om hun prepaidkaart te gebruiken en opnieuw te herladen waar, wanneer en hoe zij het willen. Herladen via Facebook is eenvoudig, veilig en supersnel’, zegt Mathieu Van Overstraeten, woordvoerder van Mobistar.

Herladen via de Facebook-applicatie kan voor dezelfde bedragen als via de website: 5, 10, 15, 20, 25 en 50 euro. Betalen kan via kredietkaart, bancontact of homebanking. Enkele minuten na de betaling is de kaart opnieuw opgeladen. De klant krijgt een sms ter bevestiging. 

Prepaid-kaarten voor smartphones (selectie)

* Let op: dezelfde formule bestaat onder de vorm van een abonnement (opzegbaar op elk moment zonder voorwaarde) voor 15 euro per maand. In dat geval neemt de data toe van 100 Megabyte naar 2 Gigabyte en het aantal minuten oproep van 50 naar 75.

** Bonus van 1000 SMS + 1 uur per dag oproepen naar de andere nummers van Mobile Vikings.

Een job zoeken via Facebook

Met 4,5 miljoen Belgische gebruikers is Facebook 'incontournable'. Ook ondernemingen hebben dit begrepen. BNP Paribas Fortis heeft zijn activiteiten op de sociale netwerksite verder ontwikkeld. Vanaf april dit jaar biedt de bank de mogelijkheid om te solliciteren via haar Facebook-pagina. Meer weten? Lees ons artikel ‘Solliciteer via sociale media’.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud