Netto Het antwoord op al uw geldvragen
Advertentie

Hier komt de Bicphone

We kennen allemaal de Bic: een goedkope, eenvoudige en betrouwbare balpen. Met diezelfde sleutelwoorden lanceert het Franse merk nu ook haar eigen gsm.
Advertentie
De kleurrijke gsm van Bic is vooral een 'noodoplossing'.

(netto/afp) - De Bicphone is zowat het tegendeel van de iPhone: zonder enige franje, maar wel 500 euro goedkoper dan het hippe toestel van Apple. Bic gaat ervoor in zee met Orange, de gsm-dochter van France Telecom die in ons land actief is als Mobistar. Vanaf 7 augustus ligt de Bicphone in de Franse supermarkten, aan een prijs van 49 euro.

Voor dat geld krijg je een basistoestel waarmee je direct kan bellen op het netwerk van Orange. Ook de batterij is al opgeladen. De eerste 60 belminuten zijn in de aankoopprijs inbegrepen, daarna koop je gewoon een herlaadkaart. De Bicphone wordt door Alacatel gefabriceerd en is alleen geschikt om te bellen en te sms'en. Op een ingebouwde camera of aanraakscherm moet je niet rekenen.

In geval van nood

Volgens Bic is het toestel makkelijk te bedienen en richt het zich dus - zoals de andere producten van het merk - op een erg groot publiek. Verwacht wordt dat de Bicphone vooral zal aanslaan als vervangtoestel of als eerste gsm voor jonge kinderen. "Het toestel kan je uit de nood helpen wanneer je eigen gsm stuk is," suggereert Bic zelf. Ook wie naar het strand trekt, laat volgens de Franse fabrikant maar beter zijn dure toestel thuis.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud