Netto Het antwoord op al uw geldvragen

Laat uw kerstaankopen gratis klaarzetten

Tijdens de eindejaarsperiode is het altijd enorm druk in de winkels. Wilt u de drukte ontlopen, bestel uw boodschappen dan online. Dat is gemakkelijk, snel en in sommige gevallen zelfs gratis. Een woordje uitleg.

Geen zin om de winkels af te schuimen en u door de menigte kooplustigen door te wurmen? Laat uw boodschappenmandje dit jaar dan door iemand anders vullen. Geef uw bestelling door via de computer of via uw smartphone. Een goede maand geleden heeft Carrefour trouwens de applicatie Carrefour Mobile België gelanceerd. Daarmee heeft de winkelketen zijn achterstand op de concurrentie ingelopen.

Voor bestellingen van minder dan 150 euro rekent Carrefour een servicekost van 4,50 euro aan. Boven dat bedrag is de dienst gratis. Gebruikt u Carrefour online voor de eerste keer, dan wordt uw eerste bestelling gratis voor u klaargezet. Goed om weten: de site bevat ook een rubriek ‘feestassortiment’.

Ook bij Delhaize kunt u uw boodschappen voor de feestdagen online doen via Delhaize Direct. De site bevat een pagina die volledig gewijd is aan feestproducten. Ook Delhaize rekent maximum 4,50 euro servicekosten aan. Vanaf 100 euro bedragen die kosten slechts 3,50 euro. En voor bestellingen van meer dan 200 euro, worden uw boodschappen gratis voor u klaargezet.

Wilt u zich niet verplaatsen, dan is de Caddy Home van Delhaize misschien iets voor u. Die dienst is vooral voor erg grote online bestellingen interessant. Voor bestellingen vanaf 300 euro is de levering immers gratis. Voor kleinere leveringen gelden de volgende tarieven: 9 euro voor bestellingen lager dan 100 euro, 7 euro voor bestellingen tussen 100 en 150 euro en tot slot 5 euro voor die tussen 150 en 300 euro. Reserveert u per telefoon of fax, dan betaalt u 10 euro servicekosten. Voor express reservaties wordt 15 euro aangerekend.

Ook Colruyt zet uw boodschappen voor u klaar. Maar daar dalen de servicekosten niet in functie van de waarde van uw aankopen. U betaalt 5,50 euro voor de dienst Collect&Go, en dat ongeacht het totale bedrag van uw aankopen. Maar bij aankoop van bepaalde producten wordt de afhaalservice u gratis aangeboden (bijvoorbeeld bij aankoop van 18 flessen Coca-Cola of 4 producten van het merk Fama). Die producten staan bovenaan de pagina van de site vermeld.

Bron: Netto

Opgelet: u kunt uw bestelling nooit de dag zelf afhalen. Uw bestelling is ten vroegste klaar op de eerstvolgende werkdag. Het uur van afhaling kunt u wel vrij kiezen.

Vorige week heeft Carrefour wel een nieuwe applicatie met de naam ‘Mijn Express’ gelanceerd. Met die applicatie kunt u uw boodschappen doen met uw smartphone en ze binnen het uur ophalen in de Carrefour Express van uw keuze. Dankzij die gratis dienst hoeft u niet meer aan de kassa aan te schuiven.  Maar momenteel kunt u daarvoor alleen bij Carrefour Express ‘Manhattan’ in Brussel terecht.

Zoveel mogelijk besparen? Download de applicatie myShopi of surf naar de website van de applicatie. U vindt daar aantrekkelijke kortingsbons. Sinds kort bevat de applicatie ook promoties voorbehouden aan de begunstigden van de ‘Ticket Restaurant’-kaart.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud