Mijn geld Het antwoord op al uw geldvragen
Advertentie
Advertentie

Netto.be in een nieuw kleedje

Vanaf vandaag is de lay-out van uw vertrouwde Netto-pagina’s aangepast. Dat laat toe om onze artikels over geld op een overzichtelijkere manier te brengen en al onze interactieve tools beter tot hun recht te laten komen.

Op multimediaal vlak zet Netto nieuwe stappen vooruit. Artikels delen op sociale netwerken is niet langer een probleem. Een artikel bewaren wordt ook gemakkelijker. Databanken over aandelen of vastgoedprijzen komen beter uit de verf. Kortom, we vergroten het gebruiksgemak van Netto.be.

Door een betere integratie met onze moedersite Tijd.be vinden we met alle geldnieuws nog beter onze aansluiting met de actualiteit. We hebben gewerkt aan een overzichtelijkere en dynamischere homepage. We gingen ook op zoek naar handige pagina’s met alle tips, rekenmodules of modeldocumenten. Een geavanceerde zoekrobot doorploegt nu ook onze hele site op zoek naar de informatie die u zoekt. Want wij schrijven graag over wat u echt interesseert.

Advertentie

Wie volop van dit aanbod wil genieten, registreert zich het best hier. Dat kan gratis. Wie niet geregistreerd is, zal daar na het lezen van enkele artikels aan herinnerd worden. Registreer u meteen, dan maakt u bovendien nog kans op een iPad.

We hopen u hiermee extra van dienst te zijn. Na de nuttige artikels, ook de betere website. Al die ambities zijn uiteraard pas geslaagd als u het ook op die manier ervaart. Onderaan in dit artikel kunt u uw mening kwijt bij de commentaren. We hopen u hier in de toekomst als trouwe lezer dikwijls terug te zien.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.