Mijn geld Het antwoord op al uw geldvragen
Advertentie
Advertentie

Waar vindt u het goedkoopste onbeperkt mobiel aanbod?

Na BASE verlaagt nu ook Mobistar de prijs van zijn smartphoneabonnement met 50 procent.

De concurrentie op de markt van het onbeperkt mobiel aanbod werkt. En zelfs meer dan behoorlijk. In anderhalf jaar tijd is de prijs van een abonnement (onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en 4 GB mobiel internet) bij BASE met de helft gedaald. Een maand later is het de beurt aan Mobistar om zijn prijzen te verlagen. 

Mobistar lanceert vandaag een nieuw onbeperkt mobiel tariefplan voor maandelijks 45 euro. In januari 2012 moest u voor datzelfde abonnement nog 90 euro neertellen. Voor die prijs kunnen Panter-abonnees onbeperkt bellen en sms’en en krijgen ze 3 GB mobiel internet. ‘Dat is ruim voldoende voor een intensief gebruik van de smartphone’, zegt Mathieu Van Overstraeten, woordvoerder van Mobistar.

Advertentie

Het tariefplan Panter Unlimited blijft echter bestaan. Die formule kost 75 euro per maand. Tenzij u een contract van minstens 6 maanden ondertekent. In dat geval betaalt u slechts 60 euro per maand. Mobistar profiteert van de lancering van de nieuwe formule Panter 60 om Panter Unlimited uit te breiden. Vanaf vandaag krijgen abonnees, naast de onbeperkte belwaarde, sms’jes en MB (de snelheid wordt wel beperkt vanaf 5 GB verbruik per maand), nu 1 uur om internationaal te bellen naar alle landen van de Europese Unie. 

Min 50% bij Proximus?

Proximus is niet meteen van plan om zijn tarieven te verlagen. De historische operator was dan ook de eerste om twee maanden geleden een tariefverlaging door te voeren. ‘Wij gaan eerst het aanbod van Mobistar grondig onderzoeken en dan bekijken of wij onze tarieven eventueel moeten aanpassen’, preciseert woordvoerder Jan Margot.

Hij maakt van de gelegenheid gebruik om eraan te herinneren dat Proximus momenteel de enige operator is die 4G in zijn onbeperkt aanbod aanbiedt en dat een abonnement minder kost in combinatie met een Belgacom-pack. Als u het onbeperkt mobiel aanbod van Proximus (Smart+ 65) bijvoorbeeld combineert met een triple play pack, betaalt u slechts 55 euro per maand in plaats van 65 euro.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.