Netto Het antwoord op al uw geldvragen

En daar is Microsoft weer

De overname van Yahoo! door Microsoft gaat door in blessuretijd. Hoewel Steve Ballmer twee weken terug de handdoek in de ring gooide en verklaarde dat Microsoft niet langer kandidaat was om Yahoo! te kopen, zijn beide partijen zondag opnieuw rond de tafel gaan zitten.
Microsoft blijft Yahoo! het hof maken.

(m24/t-zine) - Volgens Microsoft is er opnieuw een voorstel richting Yahoo! vertrokken, maar is het niet langer de bedoeling het internetbedrijf volledig in te lijven. Redmond zou in dit nieuwe scenario enkel interesse hebben voor "bepaalde activa" van Yahoo!.

Hoewel: "Microsoft behoudt zich het recht voor om een volledige overname van Yahoo! te overwegen, afhankelijk van verdere ontwikkelingen en nieuwe discussies met Yahoo!, zijn aandeelhouders, de aandeelhouders van Microsoft of externe partijen," klinkt het enigszins vaag in een persbericht.

Ballmer nerveus

Waarnemers verwachten dat Yahoo! vanaf deze week een tijdelijke deal zal sluiten met Google waarbij dat laatste bedrijf zou instaan voor de verkoop van advertenties op de zoekmachine van Yahoo!. Het is met name die samenwerking tussen twee grote Microsoft-concurrenten die Ballmer nerveus maakt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud