Netto Het antwoord op al uw geldvragen

Lindsay Lohan zoekt sponsors

Lindsay Lohan wordt 22 volgende maand, maar het ontbreekt haar duidelijk aan cash om een feestje te geven. Daarom vraagt ze de grote merken haar te sponsoren.
Lindsay wordt 22 en geeft een feestje.

(m24) - Lindsay Lohan - Lilo voor de vrienden - wil haar 22e verjaardag in stijl vieren. Maar daarvoor heeft ze de hulp van enkele grote merken nodig. In ruil krijgen deze de nodige publiciteit. Voor de gelegenheid werd zelfs een speciale website gecreëerd.

Daar lezen we het volgende: "Sponsors zullen de unieke kans hebben om hun imago te verbinden aan een media-evenement met internationale uitstraling. Lindsay en 10 van haar beste vriendinnen zullen het feestje starten in de vroege namiddag met manicures, gelaatsbehandelingen en massages. Tegen de avond verzamelen 75 VIP guests voor het diner, verschillende performances en vooral om Lindsay te helpen bij het uitblazen van haar 22 kaarsjes."

Verschillende privileges voor de merken

De merken die toehappen, zullen van verschillende "privileges" kunnen genieten:

  • hun logo op de uitnodigingskaart en ter plaatse
  • foto's waarop Lilo en haar gasten poseren met de producten van de sponsor
  • iedere gast krijgt een geschenktas, gevuld met de merkartikelen. Die zullen ook verdeeld worden aan de receptie
  • vermelding van hun merk in het persdossier
Is Lindsay Lohan een kleptomane?

Volgens Masha Markova alleszins wel: de studente aan de universiteit van Columbia woonde, net als Lilo, een feestje bij van Stavros Niarchos (één van de ex'en van Paris Hilton). Na afloop van het feestje merkte ze dat haar dure nerts, ter waarde van 11.000 dollar verdwenen was. Wie prijkt er echter enkele dagen later op de cover van OK! Magazine in dezelfde dure bontjas? Juist... Lindsay Lohan.

De studente legt klacht neer en krijgt enkele dagen later haar jas terug, verscheurd, doordrenkt van alcohol- en sigarettengeur en vergezeld van een briefje: "Sorry voor het misverstand". Daarop eist Markova 11.000 dollar van Lohan, voor het "huren van een bontjas voor 3 weken". Lohan houdt echter vol dat het een lening was.

Video: Lindsay weer in slechte papieren

Ook mannequin Lauren Hastings beschuldigt Lindsay van diefstal. De actrice zou voor duizenden dollars kleren gestolen hebben van het model. Volgens de politie was de klacht ongegrond wegens gebrek aan bewijzen. Hier kwam Lindsay er zonder kleerscheuren vanaf. Lilo kijkt wel nog aan tegen een boete van 25.000 dollar wegens rijden onder invloed: daarmee is ze zoveelste in het rijtje ' Celebrities en boetes'.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud