Mijn geld Het antwoord op al uw geldvragen
Advertentie
Advertentie

Bent u goed verzekerd?

Een gezin besteedt jaarlijks gemiddeld 1.899 euro aan verzekeringen. Maar bent u voor dat bedrag ook degelijk verzekerd? Ontdek hier welke verzekeringen een must zijn voor elke fase in uw leven. En welke u gezien uw levensstijl gerust mag dumpen.
©Sarah Van Belle

Zal ik bij een zware ingreep mijn ziekenhuisfactuur kunnen betalen? Moet ik mijn oude fiets weer van stal halen als mijn elektrische tweewieler gestolen werd? Is mijn kind verzekerd als het brand veroorzaakt op zijn kot? En wat als mijn hond het bloemenperk van de buren grondig omploegt?

Advertentie

Verzekeringsgids 2018

Welke verzekeringen heeft u echt nodig en welke dumpt u beter?

De juiste verzekering voor elke fase in uw leven.  

De Verzekeringsgids is op 20/10 verschenen. Bent u abonnee van De Tijd? Klik hier om de gids (PDF versie) te lezen.

Voor heel wat risico’s bent u doorgaans al verzekerd. Maar misschien moet u toch nog een bijkomende verzekering nemen. Tegen een ongelukkige buitelpartij op de skipiste bijvoorbeeld, of tegen de gevel van de buren die scheurt terwijl de fundamenten van uw huis worden uitgegraven.

Wat u moet verzekeren is voor iedereen anders, aangezien niet alle levens er hetzelfde uitzien. Voor elke levensfase en elke levensstijl zijn er specifieke verzekeringen. Een gezin met twee kinderen loopt nu eenmaal andere risico’s dan een senior. Het komt er op aan een goed uitgebalanceerde verzekeringsportefeuille te hebben.

Aan de hand van 10 profielen schetsen we in onze verzekeringsgids de meest voorkomende situaties. Aan u om ze te combineren en uw eigen verzekeringspakket samen te stellen.

Lees verder
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.