Netto Het antwoord op al uw geldvragen
Advertentie
Advertentie

Wat je in 2008 op Netto.be las

Netto.be heeft een erg succesvol eerste jaar achter de rug. In 2008 vierden we niet alleen onze geboorte, maar konden we ook het ene bezoekersrecord na het andere optekenen. Tijd dus voor een terugblik op de meest populaire artikels van het jaar.

(netto) - Trouwe bezoekers weten het natuurlijk al langer: Netto.be is de beste bron voor alles wat je moet weten over je geld. Van leningen over beleggingen tot pensioenen en hypotheken brengen we het hele scala geldzaken voor je in beeld. Niet met saaie of complexe kost, maar met heldere, boeiende en vooral praktische informatie.

Nu we ons eerste levensjaar afsluiten, willen we al onze lezers van harte bedanken voor hun trouw en interesse. Het is dankzij jouw regelmatige bezoekjes aan de site dat we voor 2008 schitterende cijfers kunnen voorleggen.

We dachten dat het ook hét ideale moment was om even terug te blikken op de onderwerpen die de voorbije maanden aan bod kwamen. We zetten daarom onze top 10 van 2008 op een rijtje. Zo ontdek je misschien nog zaken waar je in de loop van het jaar overgekeken hebt:

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud