Netto Het antwoord op al uw geldvragen

Club Med verkoopt nu ook villa's

Club Med heeft er een nieuwe activiteit bij: de verkoop van villa's aan particulieren. Op de Mauritius-eilanden staan 40 villa's te koop.
Return-on-investment van 5%, een pak hoger dan een spaarboekje

(m24/afp) - "De verkoop gebeurt op plan, de bouw begint deze zomer en tijdens het voorjaar van 2010 moet alles opgeleverd zijn," klinkt het ambitieus bij Club Med.

Tussen de 945.000 euro en 1,84 million euro per villa

Voor het nieuwe concept associeert Club Med zich met het de Egyptische bouwgroep Orascom, specialist in het hogere segment van vakantiewoningen. De prijs van de villa's (twee tot vier kamers) varieert tussen de 945.000 euro en de 1,84 miljoen euro voor een ingerichte villa van zo'n 180 vierkante meter. Afhankelijk van de prijs heb je ook een privé-zwembad en een een terrein tussen de 1.300 en 2.400 vierkante meter.

Timesharing = 5% rendement

Club Med biedt ook de mogelijkheid om je huis tijdens je afwezigheid te verhuren. De eigenaars zullen van hun eigen villa kunnen genieten gedurende 6 weken per jaar (3 weken hoogseizoen, 3 weken laagseizoen), uiteraard met de bijhorende Club Med-animatie en restauratie.

Tijdens je afwezigheid kan je de sleutels van je villa aan de ClubMed-balie achterlaten die voor de verhuring en onderhoud zal instaan. Daardoor kan je zelf een deel van je investering terug verdienen. Club Med garandeert een return-on-investment van 5%. De "timesharing"-formule is optioneel.

In Guadeloupe, de Franse Alpen en Marrakech staan gelijkaardige projecten op stapel.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud