netto

Vermijd leegstand als u verhuurt

©Filip Ysenbaert

Veel vastgoedverhuurders worstelen met dezelfde vraag: regel ik alles zelf of geef ik een stukje rendement op om mezelf te ontzien?

Een goede vastgoedbelegger moet over een dosis ondernemerszin beschikken, valt weleens te horen. U investeert een aanzienlijk bedrag, dat maar rendeert als regelmatig huurgelden binnenstromen en de onderhoudskosten niet te hoog oplopen. Ook moet u de handen uit de mouwen steken om aan de verzuchtingen van uw huurders te voldoen.

Een huurder die tijdig de huur betaalt, moet u koesteren. Leegstand is en blijft een gesel voor elke verhuurder. Elke huurderswissel brengt kosten met zich mee - denk aan de schoonmaak en herstellingen. U moet ook tijd en energie stoppen in de zoektocht naar een nieuwe huurder.

Is al die rompslomp niets voor u en hebt u weinig tijd om aan uw belegging te besteden, dan kunt u terecht bij een vastgoedkantoor. Vandaar de vraag: zelf verhuren of laten doen?

Investeren in vastgoed in 8 stappen

De voor- en nadelen van elke optie leest u in ons dossier 'investeren in vastgoed in 8 stappen'. In dit dossier loodsen we u door de do's en don'ts als vastgoedinvesteerder.

We gaan terug naar de basics om u als beginnende vastgoedinvesteerder op weg te helpen. Voor de meer ervaren vastgoedbelegger bevat het dossier praktische tools die u helpen het meeste uit uw bakstenen te halen. 

Klik direct op de stap die u interesseert of laat u gidsen door onze tijdlijn. 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Partner content