Netto Het antwoord op al uw geldvragen
Advertentie

Kies de juiste verzekering

Als investeerder wilt u er zeker van zijn dat u aan het einde van de huurovereenkomst uw pand in dezelfde staat terugkrijgt. Misschien wilt u ook het risico op wanbetaling uitsluiten. Welke verzekeringsproducten kunnen soelaas bieden?
Advertentie
©Filip Ysenbaert

Als u een hypothecaire lening afsluit om uw investering te financieren, zal de bank u vaak verplichten om een brandverzekering af te sluiten. Zo'n polis is niet alleen nuttig voor u als eigenaar. Ook voor de huurder is een brandverzekering belangrijk.

Tegenwoordig kunt u ook een verzekering 'gewaarborgde huur' afsluiten. Dat product dekt het risico op wantbetaling. Maar zo'n polis is relatief duur en de tussenkomsten van de verzekeraars zijn begrensd. 

Waarop moet u letten als u uw vastgoedinvestering wil verzekeren? 

Investeren in vastgoed in 8 stappen

De voor- en nadelen van elke optie leest u in ons dossier 'investeren in vastgoed in 8 stappen'. In dit dossier loodsen we u door de do's en don'ts als vastgoedinvesteerder.

We gaan terug naar de basics om u als beginnende vastgoedinvesteerder op weg te helpen. Voor de meer ervaren vastgoedbelegger bevat het dossier praktische tools die u helpen het meeste uit uw bakstenen te halen. 

Klik direct op de stap die u interesseert of laat u gidsen door onze tijdlijn. 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud