Netto Het antwoord op al uw geldvragen
Advertentie

Wonen in de bomen

Heb je genoeg van je buren, dat appartementencomplex of die woning waarvan de kelder onder water kan lopen? Kies dan voor een leven in harmonie met de natuur, tussen de bomen.
Advertentie
Woon in een boomhut, met zonnepanelen

(m24) - Welk kind heeft er niet van gedroomd om een boomhut te hebben, waar je je kunt verstoppen en verbergen voor de rest van de wereld? Die droom kun je uit laten komen. Kies voor een leven in een boomhut die is voorzien van alle luxe die je normaal gesproken in huis hebt.

Een ecologisch huis

Voor 100.000 euro bouwt het Franse bedrijf 'La Cabane Perchée' een boomhut van 10 m² met een terras van 13 m². Voor die prijs wordt alle electriciteit aangelegd, een douche, verwarming, openslaande ramen, een kantoortje en een eigen wc.

Deze boomhut is milieuvriendelijk, want uitgerust met zonnepanelen. Verder wordt er voor gezorgd dat de boom op geen enkele manier wordt beschadigd, dus er zullen spijkers in de bast worden geslagen.

Voor een klein budget

Voor ongeveer 30.490 euro, bouwt 'La Cabane Perchée' ook eenvoudigere hutten, zonder stromend water en elektriciteit. Voor meer informatie, kijk op de website van de boomhuttenbouwers

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud