shareholder

Oplevering "De Nieuwe Ceder" in Deinze - Gebouw C.

©Care Property

Care Property Invest meldt na de oplevering van gebouw D op 6 mei 2019 eveneens de oplevering van gebouw C van het wooncomplex voor mensen met een beperking en niet-aangeboren hersenletsels “De Nieuwe Ceder” te Deinze, het eerste project voor personen met een beperking dat de Vennootschap in haar vastgoedportefeuille mag opnemen.

Gebouw C herbergt 20 studio’s en genereert vanaf heden eveneens bijkomende inkomsten voor de Vennootschap.

De oplevering van het volledige project is voorzien in het najaar van 2019.

De DBF-overeenkomst (Design, Build en Finance) voor dit project, waarvoor de Vennootschap optreedt als bouwheer en financier, werd ondertekend op 30 oktober 2017. Care Property Invest verkreeg een recht van opstal op de grond voor een periode van minstens 32 jaar van de eigenaar van de grond, cvba De Ceder. Zij sloot op haar beurt de overeenkomsten met betrekking tot de architectuur en de bouw van het project af, waarna de constructiewerken voor “De Nieuwe Ceder” gestart zijn op 3 april 2018.

De uitbating van het wooncomplex wordt waargenomen door vzw Zorghuizen op basis van een erfpachtovereenkomst van het type “triple net”, met een jaarlijks indexeerbare canon. Deze erfpachtovereenkomst ging reeds in bij de oplevering van het eerste deel van dit project, met name bij de oplevering van gebouw D op 6 mei 2019 en heeft een looptijd van 28 jaar.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De Partner zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud