shareholder

Oplevering van "Assistentiewoningen De Stille Meers" in Middelkerke (BE)

©Care Property

Care Property Invest meldt de oplevering van de groep van assistentiewoningen “Assistentiewoningen De Stille Meers” in Middelkerke. Dit project omvat 60 wooneenheden, zoals uitgeschreven in het bestek “DBF Assistentiewoningen Welzijnshuis” door het OCMW Middelkerke, en sluit qua structuur aan bij de activiteiten en expertise die de Vennootschap ontwikkelde bij de uitbouw van haar initiële portefeuille.

Care Property Invest trad op als opdrachtgever van de ontwikkeling / financier en bundelde voor deze openbare aanbesteding de krachten met Boeckx Architects nv en de THV Ibens nv/Bolckmans nv voor respectievelijk de architectuur en de constructie. Care Property Invest verkreeg een recht van opstal op de grond voor een periode van minstens 32 jaar van de eigenaar van de grond, het OCMW Middelkerke. De constructiewerken voor deze groep van assistentiewoningen gingen van start op 17 september 2018.

De uitbating van dit project wordt waargenomen door het OCMW Middelkerke op basis van een erfpachtovereenkomst die vandaag ingaat, met een looptijd van 27 jaar van het type “triple net”, met een jaarlijks indexeerbare canon.

“Assistentiewoningen De Stille Meers” brengt een totale investeringskost met zich mee van circa € 8,6 miljoen en genereert vanaf vandaag bijkomende inkomsten voor de Vennootschap.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De Partner zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud