shareholder

Verwerving en herontwikkeling van een sterrenwacht tot zorgresidentie in Middelburg (NL)

©Care Property

Care Property Invest meldt de verwerving en herontwikkeling van de huidige Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen tot een zorgresidentie. Het project wordt toepasselijk omgedoopt tot “Sterrenwacht” en is gelegen in Middelburg (Nederland), de grootste stad binnen de provincie Zeeland. Dit is het vierde project dat de Vennootschap effectief verwerft in Nederland, ditmaal via haar Nederlandse dochtervennootschap Care Property Invest.NL3 B.V.

Hiervoor ging zij over tot de aankoop van het vastgoed van dit historisch pand en sloot zij voor de bouwwerkzaamheden gelijktijdig een turnkey-overeenkomst af met de ontwikkelaar; Verdouw Advies B.V.

Het project zal beschikken over 26 zorgstudio’s ingericht voor intensieve zorg met algemene ruimtes.

De uitbating zal vanaf de voorlopige oplevering gebeuren door Vandaegh Nederland B.V. (onderdeel van de Ontzorgd Wonen Groep) op basis van een nieuwe langetermijnhuurovereenkomst van het type “triple net” met een minimale looptijd van 20 jaar (verlengbaar).

De totale investeringskost van dit project bedraagt circa € 5,5 miljoen.

Quote Peter Van Heukelom, CEO van Care Property Invest; “De verwerving en herontwikkeling van ‘Sterrenwacht’ in Middelburg belooft weer een mooi voorbeeld te zijn voor de herbestemming van een bestaand gebouw naar een aangename zorgomgeving. Met ons eerste project in de Nederlandse provincie Zeeland, betreden we eveneens nieuw geografisch terrein, wat ten goede komt van onze geografische spreiding. ‘Sterrenwacht’ brengt het totaal aantal effectief verworven projecten in onze vastgoedportefeuille op 104.”

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De Partner zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud