shareholder

Verwerving van een woonzorgvoorziening in Wassenaar (NL)

©Care Property Invest

Care Property Invest meldt de verwerving van de woonzorgvoorziening “Villa Sijthof”, gelegen aan de rand van Wassenaar in de provincie Zuid-Holland in Nederland. Het project, dat in 2015 nog volledig gerenoveerd werd is uitgerust met 19 woonzorgappartementen. Voor Care Property Invest is dit het vijfde project dat zij effectief verwerft in Nederland.

Hiervoor ging zij over tot de aankoop van 100% van het vastgoed via haar Nederlandse dochtervennootschap Care Property Invest.NL5 B.V..

De uitbating zal gebeuren door Vandaegh Nederland B.V. (onderdeel van de Ontzorgd Wonen Groep) op basis van een nieuwe langetermijnhuurovereenkomst van het type “triple net” met een minimale looptijd van 20 jaar (verlengbaar).

De conventionele waarde van dit project bedraagt circa € 5,9 miljoen. Het genereert vanaf vandaag dan ook bijkomende inkomsten voor de Vennootschap.

Quote Peter Van Heukelom, CEO van Care Property Invest; “Wij zijn trots om Villa Sijthof, een project reeds in operatie, te kunnen toevoegen aan onze Nederlandse zorgvastgoedportefeuille. Het project werd nog recent gerenoveerd en is ingeplant op een prachtige , groene locatie in één van de meest welstellende gemeenten van Nederland. Wij kijken er dan ook naar uit om onze groei op deze markt voort te zetten.”

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De Partner zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud