shareholder

Celyad haalt USD 100,1 miljoen op met beursintroductie NASDAQ IPO

©Celyad

Celyad NV (voorheen Cardio3 BioSciences, Euronext Brussel en Parijs: CYAD), kondigde vandaag de prijsstelling in het kader van zijn wereldwijde uitgifte aan, die goed was voor een totale bruto-opbrengst van USD 100,1 miljoen voor 1.460.000 nieuwe gewone aandelen, waaronder 1.168.000 American Depositary Shares (ADSs) tegen USD $68,56 per ADS, en 292.000 gewone aandelen tegen EUR 60,25 per aandeel, beide voor aftrek van underwritingkortingen. Deze aandelen werden geplaatst in een gelijktijdige beursintroductie in de Verenigde Staten en een private plaatsing in Europa (samen de 'wereldwijde uitgifte'). De prijs per ADS was gebaseerd op EUR 60,25 per gewoon aandeel bij een wisselkoers van dollar 1,1380 per euro.

Daarnaast heeft Celyad de underwriters een optie voor de aankoop van 175.200 bijkomende nieuwe gewone aandelen in de vorm van ADSs gegeven, en een optie voor de aankoop van 43.800 bijkomende nieuwe gewone aandelen, wat overeenkomt met 15% van de gewone aandelen en de ADSs die in het kader van de wereldwijde uitgifte zijn geplaatst. De optie kan worden uitgeoefend tijdens een periode van 30 dagen die aanvangt op 18 juni 2015.

De afsluiting van de ADS-uitgifte en de gelijktijdige private plaatsing hangen van elkaar af en deze zullen naar verwachting plaatsvinden op 24 juni 2015, onder voorbehoud van de gebruikelijke afsluitingsvoorwaarden. Elk van de ADSs die worden aangeboden, vertegenwoordigt het recht om één gewoon aandeel te ontvangen.

De gewone aandelen van Celyad staan momenteel genoteerd op Euronext Parijs en Euronext Brussel onder het symbool 'CYAD'. De bedoeling is dat de ADSs vanaf 19 juni 2015 op de NASDAQ Global Select Market zullen worden verhandeld onder het symbool 'CYAD'.

UBS Investment Bank en Piper Jaffray & Co. treden op als joint book-runners, en Petercam NV, Bryan, Garnier & Co., LifeSci Capital LLC en Lake Street Capital Markets LLC treden op als medebeheerders voor de beoogde wereldwijde uitgifte.

Op 18 juni 2015 verklaarde de Amerikaanse Securities and Exchange Commission dat het registratiedocument met betrekking tot deze documenten van kracht is.

De effecten waarnaar wordt verwezen in dit persbericht worden enkel aangeboden op basis van een prospectus. Zodra dit beschikbaar is, kan een exemplaar van het definitieve prospectus worden verkregen via UBS Securities LLC, Prospectus Department, 1285 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, of telefonisch op het nummer (888) 827-7275; via Piper Jaffray & Co., Prospectus Department, 800 Nicollet Mall, J12S03, Minneapolis, MN 55402; of telefonisch op het nummer (800) 747-3924, of per e-mail: prospectus@pjc.com.

Dit persbericht houdt geen aanbieding tot verkoop in, noch een uitnodiging van een aanbieding tot aankoop. Er zal geen verkoop van deze effecten plaatsvinden in om het even welke staat, of in om het even welk rechtsgebied, waar een dergelijke aanbieding, uitnodiging of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan de registratie of kwalificatie overeenkomstig de wetgeving betreffende de verhandeling van effecten in die staat of in dat rechtsgebied.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud