shareholder

Celyad kondigt afsluiting wereldwijde uitgifte aan

©Celyad

Celyad nv (voorheen Cardio3 BioSciences, Euronext Brussel en Parijs: CYAD), kondigde vandaag de afsluiting aan van zijn wereldwijde uitgifte van 1.460.000 gewone aandelen, die bestond uit een onderschreven openbare uitgifte van 1.168.000 American Depositary Shares ('ADS's”), tegen een prijs van 68,56 dollar per ADS, vóór aftrek van de onderschrijvingskortingen, en gelijktijdig een Europese private plaatsing van 292.000 gewone aandelen tegen een prijs van 60,25 euro per aandeel, vóór aftrek van de underwritingkortingen, goed voor een bruto-opbrengst van 88,0 miljoen euro (100,1 miljoen dollar). Zowel alle gewone aandelen, als alle ADS's, werden uitgegeven door Celyad.

Elk van de uitgegeven ADS's biedt het recht om een gewoon aandeel te ontvangen.

De gewone aandelen van Celyad zijn genoteerd op Euronext Brussel en Euronext Parijs onder het symbool 'CYAD'. De ADS's zijn genoteerd op de NASDAQ Global Select Market onder het symbool 'CYAD'.

UBS Investment Bank en Piper Jaffray & Co. hebben opgetreden als joint book-runners, en Petercam nv, Bryan, Garnier & Co., LifeSci Capital LLC en Lake Street Capital Markets LLC hebben opgetreden als medebeheerders voor de wereldwijde uitgifte.

Een registratiedocument met betrekking tot deze effecten werd door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission effectief verklaard op 19 juni 2015.

Kopieën van het definitieve prospectus voor dit aanbod zijn verkrijgbaar bij UBS Securities LLC, t.a.v.: Prospectus Department, 1285 Avenue of the Amerika's, New York, NY 10019, of telefonisch op het nummer (888) 827-7275; Piper Jaffray & Co. t.a.v.: Prospectus Department, 800 Nicollet Mall, J12S03, Minneapolis, MN 55402, of telefonisch op het nummer (800) 747-3924, of via e-mail: prospectus@pjc.com.

Dit persbericht houdt geen aanbieding tot verkoop in, noch een uitnodiging van een aanbieding tot aankoop. Er zal geen verkoop van deze effecten plaatsvinden in om het even welke staat, of in om het even welk rechtsgebied, waar een dergelijke uitgifte, uitnodiging of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan de registratie of kwalificatie overeenkomstig de wetgeving betreffende de verhandeling van effecten in die staat of in dat rechtsgebied.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud