shareholder

Celyad kondigt start beoogde wereldwijde uitgifte aan

©Celyad

Celyad NV (voorheen Cardio3 BioSciences, Euronext Brussel en Parijs: CYAD), kondigde vandaag aan dat het, afhankelijk van de markt en andere omstandigheden, ongeveer USD 100 miljoen van zijn gewone aandelen zal aanbieden en verkopen in het kader van een wereldwijde uitgifte, waaronder gewone aandelen in de vorm van American Depositary Shares (ADSs) in de Verenigde Staten, en in het kader van een uitgifte in Europa en andere landen buiten de Verenigde Staten en Canada, in een gelijktijdige private plaatsing (de 'wereldwijde uitgifte'). Beleggers die geen gekwalificeerde beleggers zijn onder het toepasselijke recht zullen niet kunnen deelnemen aan deze potentiële private plaatsing.

In het kader van de wereldwijde uitgifte is Celyad van plan de underwriters een 30-daagse optie voor de aankoop van bijkomende gewone aandelen in de vorm van ADSs te geven, en een 30-daagse optie voor de aankoop van bijkomende gewone aandelen in verband met de private plaatsing van gewone aandelen, tot 15% van de gewone aandelen en de ADSs die in het kader van de wereldwijde uitgifte worden geplaatst.

De afsluiting van de ADS-uitgifte en de private plaatsing van gewone aandelen die plaatsvinden als onderdeel van de wereldwijde uitgifte zullen van elkaar afhangen.

De uiteindelijke prijs per aandeel van de gewone aandelen en de ADSs die in het kader van de wereldwijde uitgifte worden geplaatst, zal worden bepaald na de bookbuilding.

Elk van de ADSs die in het kader van de ADS-plaatsing worden aangeboden, vertegenwoordigt het recht om één gewoon aandeel te ontvangen.

De gewone aandelen van Celyad staan momenteel genoteerd op Euronext Parijs en Euronext Brussel onder het symbool 'CYAD'. Er werd een aanvraag ingediend om de ADSs te laten noteren op de NASDAQ-effectenbeurs in de Verenigde Staten onder het symbool ‘CYAD’. Er zal een aanvraag worden ingediend om de gewone aandelen die in het kader van de wereldwijde uitgifte worden geplaatst te mogen verhandelen op Euronext Parijs en Euronext Brussel.

UBS Investment Bank en Piper Jaffray & Co. treden op als joint book-runners, en Petercam NV, Bryan, Garnier & Co., LifeSci Capital LLC en Lake Street Capital Markets LLC treden op als medebeheerders voor de beoogde wereldwijde uitgifte.

Een registratiedocument met betrekking tot deze effecten is ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, maar is nog niet van kracht. Deze effecten mogen niet worden verkocht, noch mogen er aanbiedingen tot aankoop worden aanvaard, vooraleer het registratiedocument van kracht is.

De effecten waarnaar wordt verwezen in dit persbericht zullen enkel kunnen worden aangeboden op basis van een prospectus. Zodra dit beschikbaar is, kan een exemplaar van het voorlopige prospectus worden verkregen via UBS Securities LLC, Prospectus Department, 1285 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, of telefonisch op het nummer (888) 827-7275; via Piper Jaffray & Co., Prospectus Department, 800 Nicollet Mall, J12S03, Minneapolis, MN 55402; of telefonisch op het nummer (800) 747-3924, of per e-mail: prospectus@pjc.com.

Dit persbericht houdt geen aanbieding tot verkoop in, noch een uitnodiging van een aanbieding tot aankoop. Er zal geen verkoop van deze effecten plaatsvinden, in om het even welke staat, of in om het even welk rechtsgebied, waar een dergelijke aanbieding, uitnodiging of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan de registratie of kwalificatie overeenkomstig de wetgeving betreffende de verhandeling van effecten in die staat of in dat rechtsgebied.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud