shareholder

Cofinimmo verkoopt een kantoorgebouw in de gedecentraliseerde zone van Brussel

Maison de repos et de soins Orchidee - Ittre

Cofinimmo heeft vandaag een onderhandse overeenkomst ondertekend met betrekking tot de verkoop van het kantoorgebouw Woluwe 102, gelegen aan de Woluwelaan in de gedecentraliseerde zone van Brussel, voor meer dan 8 miljoen EUR. Dit bedrag ligt in lijn met de laatste reële waarde (op 31.03.2019) bepaald door de onafhankelijke waarderingsdeskundige van Cofinimmo. De authentieke akte zou snel ondertekend moeten worden.

Het gebouw telt meer dan 6 400 m² kantooroppervlakte, ongeveer 1 600 m² polyvalente ruimte en 200 parkeerplaatsen. Het gebouw staat grotendeels leeg.

Jean-Pierre Hanin, Chief Executive Officer van Cofinimmo: “Met de verkoop van dit gebouw zetten we onze strategie in de kantorensector voort. Deze bestaat erin het globale evenwicht van de kantorenportefeuille te verbeteren door het aandeel van de portefeuille in de gedecentraliseerde zone te verminderen ten voordele van gebouwen in het Central Business District van Brussel. Wij gaan voort op dit momentum na de verwerving van de vennootschap die eigenaar is van Wet 85 in het CBD en de verkoop van Kolonel Bourg 105 in de gedecentraliseerde zone van Brussel. Dit is reeds de derde aangekondigde transactie in onze kantorenportefeuille in evenveel weken.”

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud