shareholder

Cofinimmo verkoopt site Vorst 23-25

©COFINIMMO

Cofinimmo heeft een onvoorwaardelijke onderhandse overeenkomst ondertekend met betrekking tot de verkoop van de kantoorgebouwen Vorst 23-25, gelegen aan de Vorstlaan 23-25 te Brussel in de gedecentraliseerde zone van Brussel, voor 50 miljoen EUR.

Dit bedrag is hoger dan de laatste reële waarde (op 31.03.2019) bepaald door de onafhankelijke waarderingsdeskundige van Cofinimmo. De authentieke akte zal in de komende maanden ondertekend worden na het vervullen van bepaalde administratieve formaliteiten.

Het gebouw Vorst 25 (bekend als het vroegere AXA-gebouw) en het nabije kantoorgebouw Vorst 23, tellen meer dan 57.000 m² kantooroppervlakte en staan leeg sinds het vertrek van AXA in augustus 2017.

Het nabije terrein (“Tenreuken”) maakt geen deel uit van de transactie.

Jean-Pierre Hanin, Chief Executive Officer van Cofinimmo: “Deze verkoop is een mijlpaal in de ontplooiing van onze strategie in de kantorensector. Deze bestaat erin het globale evenwicht van de kantorenportefeuille te verbeteren door het aandeel dat wordt geïnvesteerd in de gedecentraliseerde zone te verminderen ten voordele van gebouwen in het Central Business District van Brussel.”

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud