shareholder

Cofinimmo verwerft twee woonzorgcentra in Duitsland via inbreng in natura

©Cofinimmo

Handel in Cofinimmo-aandelen geschorst wegens private plaatsing van aandelen

De groep Cofinimmo heeft twee woonzorgcentra in Beieren en in Baden-Württemberg (Duitsland) verworven. Hiervoor zal een inbreng in natura van de resulterende schuldvorderingen vandaag uitgevoerd worden. De totale waarde van de goederen bedraagt ca. 29 miljoen EUR. In dat kader zullen 238 984 nieuwe gewone aandelen uitgegeven worden.

Cofinimmo werd ervan op de hoogte gebracht dat bovenvermelde nieuwe gewone aandelen vandaag zullen worden aangeboden in het kader van een private plaatsing bij institutionele investeerders.

Naar aanleiding van deze private plaatsing is de verhandeling van het Cofinimmo-aandeel op de gereglementeerde markt van Euronext Brussels tijdelijk geschorst.

Jean-Pierre Hanin, CEO van Cofinimmo: "Wij zijn verheugd om de verwerving van deze twee woonzorgcentra in de deelstaten Beieren en Baden-Württemberg aan te kondigen. Hierdoor versterken wij ons eigen vermogen. Bovendien verwelkomen wij met Domus Cura een nieuwe uitbater in onze portefeuille. Deze transacties weerspiegelen de actieve voortzetting van onze groei in de zorgvastgoedsector in Duitsland.”

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud