shareholder

Cofinimmo wint twee EPRA Gold Awards

Ter gelegenheid van de EPRA conferentie die haar 20-jarig bestaan in de verf zette, kende de Europese vereniging van beursgenoteerde vastgoedvennootschappen gisteren twee Gold Awards toe aan Cofinimmo, temidden van andere toonaangevende Europese beursgenoteerde ondernemingen. Voor het zesde jaar op rij werd Cofinimmo aldus bekroond voor de kwaliteit van haar Jaarlijks Financieel Verslag en haar Duurzaamheidsverslag.

Dit illustreert de permanente zoektocht naar kwaliteit en transparantie waarmee Cofinimmo naar haar aandeelhouders en andere stakeholders toe communiceert, door onder meer de EPRA ‘Best Practices’ aanbevelingen te hanteren.

Jean-Pierre Hanin, CEO van Cofinimmo: “Een transparante en duidelijke communicatie naar onze aandeelhouders en andere stakeholders toe is voor ons bijzonder belangrijk. We zijn blij dat dit opnieuw beloond is. Ik bedank de teams die zich permanent inzetten voor de communicatie van de groep.”

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud