Weerbericht voor dinsdag 25 november: bewolkt

(belga) In de nacht van maandag op dinsdag is er veel bewolking en vooral over het oosten wat lichte regen. In het westen en het midden van het land is het vrijwel droog met geleidelijk enkele opklaringen. Er is vorming van mistbanken mogelijk. De minima bedragen ongeveer 7 graden.

Morgenochtend is er hier en daar mist en vooral in de provincies Luik, Namen en Luxemburg is er tijdelijk nog wat lichte neerslag. Elders in het land is er af en toe zon en is het vrijwel droog. Er staat een zwakke, later een matige en aan de kust een vrij krachtige zuidwestenwind. De middagtemperatuur ligt rond 10 graden.

In de nacht van dinsdag op woensdag komt geleidelijk regen over het westen van het land. Er staat een vrij krachtige, aan de kust een harde zuid- tot zuidwestenwind.

Vooruitzichten voor woensdag tot en met zaterdag: af en toe is er regen of een enkele bui en in het algemeen is er weinig zon. De middagtemperatuur schommelt rond 8 graden.

Trend voor de periode zondag 30 november tot en met dinsdag 3 december: licht wisselvallig weer. De temperaturen zijn normaal voor de tijd van het jaar

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud