De apps van de week

©RV-DOC

Met deze apps weet u wanneer u uw medicijnen moet nemen en kan u vlotjes de sociale agenda's van uw kinderen beheren.

Altijd al gedroomd van een carrière als fotomodel of acteur, maar nooit tijd gehad om erin te investeren? Het nieuwe platform Casting Director biedt zich aan als een 'etalage' voor would-befoto- en videotalenten. Opdrachtgevers en opdrachtzoekers kunnen er een profiel aanmaken en met elkaar in contact komen. Een ingebouwde kalender brengt u op de hoogte van interessante castings. Er wordt ook nog gewerkt aan een mobiele app. Een abonnement kost 135 euro voor 12 maanden (nu tijdelijk voor 15 maanden) of 15 euro voor één maand.

Online casting

www.thecastingdirector.eu

De apothekersfederatie Febelco lanceerde de patiëntenapp Apotheek op zak. Daarmee kunt u een link leggen met een deelnemende apotheek. U kunt die opzoeken op de website www.apotheekopzak.be. Via de app kunt u producten bestellen in de webshop, die dezelfde dag nog worden geleverd bij uw apotheker. Ook een product scannen behoort tot de mogelijkheden. In de app zit ook een 'pill reminder' die u vertelt wanneer u uw medicatie moet nemen. U kunt bovendien de inhoud van uw medicijnkastje inventariseren en een bestelherinnering instellen.

App-otheek

iOS, Android

PARC

iOS, Android

Voetbaltraining, balletles, scouts, speeldates, verjaardagsfeestjes,... Veel kinderen houden er een drukkere sociale agenda op na dan hun ouders. Nu het nieuwe schooljaar uit de startblokken is geschoten, wordt het weer een hels karwei om alle activiteiten goed te plannen.

De gratis app PARC helpt ouders om de agenda van hun kinderen bij te houden én te delen met andere ouders. Het sociaal netwerk wil het ouders gemakkelijker maken om contacten te leggen, afspraken te maken en oplossingen te zoeken voor opvangproblemen.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Tijd Connect