De apps van de week

©RV-DOC

Wie na het kerstverlof moeilijk op gang geraakt, kan zich laten motiveren door complimenten of... scheldtirades.

Regelmatige bonusjes

App op maat van uw bedrijf

We krijgen allemaal graag erkenning voor ons werk. Het geeft ons vertrouwen en stimuleert onze productiviteit. Toch zijn er veel managers die daar weinig woorden aan vuil maken. Voor hen ontwikkelde de Belgische start-up APPlause een app om persoonlijke berichten naar medewerkers te sturen, met daaraan gekoppeld een beloning in de vorm van punten. Die kunnen werknemers inwisselen voor cinema- en voetbaltickets, geschenkcheques, resto- en weekendbonnen en ook producten zoals een keukenrobot. www.applausebusiness.com

Schelden met Trump

Website

Wie zijn medewerkers weinig complimenten geeft, is ongetwijfeld president elect Donald Trump. Hij motiveert liever met negatieve kritiek en scheldtirades. Op trumpgenerator.com kunt u Trump in tweets u de huid laten vol schelden. De naam van uzelf of iemand anders ingeven en op Go! klikken, 'The Donald' doet de rest. Dat leidt dan tot tweets als 'Sebastien Rousseau works really hard but just doesn't have it - a total loser!' Waarna u de tweets op Twitter en Facebook kunt delen. Likes verzekerd.

Zeepbellen

Android

Wie via Facebook Messenger een bericht krijgt, ziet op zijn smartphone een soort zeep- of luchtbel verschijnen.

Flychat zorgt ervoor dat ook de notificaties van alle andere berichtenapps in de vorm van bubbels komen. De app ondersteunt WhatsApp, Telegram, Skype, Line, Twitter en Slack. Flychat is gratis, al moet je er dan wel de advertenties bijnemen. Wie betaalt, kan reclameloos chatten en krijgt de mogelijkheid de kleuren van de notificaties per app zelf te kiezen.

Advertentie
Advertentie

Tijd Connect