Advertentie
Advertentie

LDD pleit voor zes maanden uitkering voor wie zaak begint

©BELGA

Laat een werkloze die zelfstandige wordt nog zes maanden tot een jaar verder genieten van een werkloosheidsuitkering. Dat stelde Lijst Dedecker zondag voor op de nationale verkiezingsmeeting van de partij.

(belga) - 'Alleen wij als partij van het gezond verstand hebben het antwoord op de huidige impasse.' Dat zei Jean-Marie Dedecker zondag op de nationale verkiezingsmeeting van Lijst Dedecker in Antwerpen. 'Als je ziet hoe sp.a, CD&V en Open Vld nu al afspraken maken om deze Vlaamse regering voort te zetten, dan is het duidelijk dat ze helemaal niet bekommerd zijn om het beeld van de politiek.'

Jean-Marie Dedecker schoof vijf punten naar voor voor de verkiezingen van 7 juni. Nieuw daarbij was het voorstel om een werkloze die zelfstandige wil worden gedurende 6 maanden tot een jaar verder te laten genieten van zijn werkloosheidsuitkering. Daarnaast heeft LDD aandacht voor het wegwerken van de files en de wachtlijsten, het afschaffen van de onroerende voorheffing op de eerste woning, en de vlaktaks.

LDD verzamelde aan de Scheldeoever in Antwerpen voor een meeting, waar zo'n 600 tot 800 militanten op afkwamen. De lijsttrekkers en de nummers 2 van de verschillende lijsten stelden er de krachtlijnen van het programma voor, terwijl Raf Coppens voor een vrolijke noot zorgde. Dedecker zei te hopen 'dat het in de laatste drie weken voor de verkiezingen over inhoud kan gaan. Dat de politieke media niet langer gedomineerd worden door broodjes en contracten'. Daarbij liet hij niet na om Dirk Vijnck welkom thuis te heten.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud