Reynders: 'Er wordt voortgewerkt'

(belga) - MR-voorzitter en federaal minister van Institutionele Hervormingen Didier Reynders toonde zich maandag na afloop van het MR-partijbureau zeer discreet over het dossier Brussel-Halle-Vilvoorde.

'Er wordt voortgewerkt. Er zijn permanent contacten op het niveau van de regering en met de partijen. Ik heb de indruk dat er vooruitgang wordt geboekt. De contacten hebben doen inzien dat een oplossing mogelijk is', verklaarde de vice-premier. Hij voegde eraan toe dat elke oplossing het voorwerp moet uitmaken van een consensus in de beide grote gemeenschappen van het land.

Met het oog op de volgende vergadering van de kamercommissie Binnenlandse Zaken, woensdag, merkte Reynders maandag op dat er nog acht sprekers zijn ingeschreven voor het debat dat vorige week werd geopend na de stand van zaken die hij in de commissie gaf samen met zijn collega Johan Vande Lanotte.

Reynders gaf evenwel toe dat de zaken in de commissie moeilijk worden als de regering niet de indruk geeft vooruitgang te boeken.

23077132

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud