Advertentie

Batibouw trekt 2 procent minder bezoekers

De 48ste bouw- en verbouwbeurs Batibouw trok dit jaar aanzienlijk minder bezoekers dan in het recordjaar 2006. De editie 2007, die gisteravond haar deuren sloot, trok volgens de organiserende FISA 361.644 bezoekers. Dat zijn er 7.000 minder dan in 2006. Het aantal lag wel boven de doelstelling van 300.000 tot 350.000 van FISA.

(tijd/belga) - '2006 was een buitengewoon jaar. Het slechte weer is toen wellicht een bepalende externe factor geweest', zei Batibouw-woordvoerdster Martha Meeze.

FISA-directeur Geert Maes was daardoor gisteravond toch een tevreden man. 'Ik ben erg blij met het aantal bezoekers en de kwaliteit ervan.'

Een rondvraag onder de bezoekers toonde aan dat een grote meerderheid concrete bouw- of verbouwplannen heeft.

Het aantal exposanten was met 930 ook lager dan het jaar voordien. Dat was volgens de organisatie echter vooral het gevolg van het feit dat de exposanten grotere oppervlaktes huurden. Net als de voorgaande jaren waren alle hallen van de Heizel volledig bezet.

De exposanten die zich richten op duurzaam bouwen of milieuvriendelijke oplossingen, waren erg populair bij de bezoekers. Dat was vorig jaar ook zo.

De editie 2008 vindt plaats van 28 februari tot en met 9 maart.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud