'Belgen zijn op het werk traagste beslissers van Europa'

Meer dan de helft van de Belgen (52 procent) vindt dat beslissingen bij hen op het werk niet snel genoeg worden genomen. Dat blijkt uit een onderzoek van StepStone bij meer dan 12.000 mensen uit acht verschillende Europese landen. De Belgen zijn daarmee de traagste beslissers van heel Europa.

(belga) Slechts een vierde van de Belgen zegt dat beslissingen bij hen op het werk snel worden genomen. Ook in Duitsland en Italië geeft slechts 27 procent dat antwoord.

In andere landen is die groep veel groter. In Noorwegen en Denemarken is bijna 40 procent tevreden over de snelheid waarmee beslissingen bij hen op het werk worden genomen. Daarmee zijn zij de snelste beslissers van Europa.

Volgens StepStone zijn de resultaten van het onderzoek slecht nieuws voor de Europese werkgevers. "Voor werknemers is het vaak belangrijk dat beslissingen snel worden genomen, zodat hun eigen werk geen vertraging oploopt", verduidelijkt Jan Heiremans. "In onze competitieve maatschappij moet alles snel gaan, trage beslissingen kunnen daarom frustraties opwekken".

In totaal namen aan het onderzoek van StepStone 12.178 mensen uit Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Italië, België, Nederland en Frankrijk deel

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud