Advertentie
Advertentie

Geert Noels verlaat Petercam

Geert Noels, één van de bekendste macro-economen in België, verlaat het beurshuis Petercam. Na 15 jaar als hoofdeconoom bij Petercam wil Noels nu een nieuw project lanceren rond economische adviezen.

(tijd) - Geruchten over een scheiding tussen Noels en Petercam deden al een tijdje de ronde, maar werden totnogtoe steeds ontkend. Nu blijkt dat Noels Petercam 'in gezamenlijk overleg' toch zal terugtreden als afgevaardigd bestuurder van Petercam op de jaarvergadering van het beurshuis, eind mei 2009. Noels zal wel nog een hele tijd macro-economisch advies blijven geven aan Petercam.

Noels was al 15 jaar hoofdeconoom bij Petercam, en werd in 2003 ook partner bij de groep. Noels is ook van plan een nieuw project te lanceren rond financieel-economische advies. Maar het blijft voorlopig vaag wat dat project eigenlijk inhoudt.

'Petercam en ikzelf hebben 15 jaar lang met elkaar samengewerkt op een manier die voor beide partijen vruchtbaar is geweest. Het is in die goede verstandhouding dat we tot dit akkoord zijn gekomen', zegt Noels in een korte reactie. Noels zal pas later details geven over zijn nieuwe plannen. Hij heeft geen plannen om in de politiek te stappen.

MS/PS

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud