Industriele productie Duitsland zakt in juli met 1%

(tijd-nieuwslijn) - In Duitsland is de industriele productie in juli 2002 met 1,0% gedaald ten opzichte van juni, zo blijkt uit vrijdag gepubliceerde voorlopige cijfers van de Deutsche Bundesbank. Op jaarbasis daalde de industriele productie met 2,0%.

Analisten waren voor juni uitgegaan van een onveranderd cijfer op maandbasis. Op jaarbasis gingen de analisten uit van een daling van 1,0%. In juni steeg de industriele productie met 2,0% op maandbasis, terwijl op jaarbasis sprake was van een daling van 2,0%.

[Voor een ruimer aanbod van niet-vertraagd en uitgebreider bedrijfsnieuws, commentaren van analisten en handelaren, raadpleeg het abonneegedeelte nieuwslijn . U heeft er de keuze tussen een Compact formule en een Pro formule. Indien u het nieuws via het Tijd Realtime systeem wenst, bel dan 03/286.03.95 of mail info@tijdbeursmedia.be. Dit systeem stelt u in staat het nieuws te combineren met koersen en fundamentele data. Ons nieuws is eveneens te verkrijgen op de producten van Moneyline Telerate, bel hiervoor naar 02/772.10.00 of mail sales.brussels@moneyline.com. Ook bij deze producten kan u koersen, nieuws en andere data combineren.]

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud