Advertentie

OmegaSoft heet voortaan Corilus

OmegaSoft, een onderdeel van Omega Pharma dat medische IT-oplossingen biedt, heet voortaan Corilus. Dat blijkt uit een bericht op de website van Omega Pharma.

Brussel (TIJD-NIEUWSLIJN) Corilus is de grootse leverancier van informaticaoplossingen voor de medische sector in Belgie. Het is net als Fagron Group, Arseus Dental en Arseus Medical een onderdeel van Arseus, de 'business-to-business' divisie van Omega Pharma. Met het oog op de verzelfstandiging en de beursintroductie van Arseus in 2008, heeft de organisatie een nieuwe naam aangenomen waarin niet langer een verwijzing zit naar Omega Pharma.

Volgens het persbericht heeft Corilus zijn naam ontleend aan de botanische term voor de hazelaar (corylus) waaraan geneeskrachtige effecten worden toegeschreven. De takken van de hazelaar kunnen ook gezien worden als een verwijzing naar de verschillende medische 'takken' waarvoor Corilus IT-oplossingen aanbiedt: apothekers, huisartsen, tandartsen, specialisten, oogartsen, opticiens, thuisverpleegkundigen, beheerders van ziekenhuizen en rusthuizen enzovoort. De nieuwe naam gaat vergezeld van een nieuw logo.

In het kader van de vernieuwde strategie heeft Corilus nieuwe 'Comfort Service'-contracten ontwikkeld. In functie van zijn eigen noden en budget kan de klant kiezen uit een Gold, Silver en Bronze pakket met respectievelijk premium, standaard en basisdienstverlening.

Dieter Snoeck

(c) tijd-nieuwslijn(tel: +32 2 4231769; fax: 32 2 4231610)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud