Advertentie

OncoMethylome Sciences verkleint verlies

Herman Spolders, de gedelegeerd bestuurder van OncoMethylome Sciences

Het Luikse biotechnologiebedrijf OncoMethylome Sciences heeft in het eerste kwartaal van 2009 het nettoverlies kunnen verkleinen tot 2,94 miljoen euro. Dat heeft de groep te danken aan kostenbesparende maatregelen, luidt het in een trading update.

(tijd) - Een jaar geleden boekte Onco nog 3,32 miljoen euro verlies. De omzet verkleinde van 0,77 miljoen euro tot 0,69 miljoen euro. Een jaar geleden bevatte de omzet nog een eenmalige vooruitbetaling, dat was in het eerste kwartaal van dit jaar niet het geval.

Onco zag ook de kaspositie licht slinken. Op het einde van het eerste kwartaal had de specialist in kankerbestrijding 26,4 miljoen euro in kas, tegenover 27,2 miljoen euro een jaar geleden.

OncoMethylome Sciences, dat een notering heeft op de beurs van Brussel en Amsterdam, ontwikkelt moleculaire tests om verschillende vormen van kanker in een vroeg stadium op te sporen. Ook maakt het tests om de reactie van een patient te voorspellen op therapie en om de kans dat de kanker terugkeert na behandeling in te schatten.

Kenmerkend is dat het biotechbedrijf tests ontwikkelt die bij de afzonderlijke patient op zoek gaan naar genen die gerelateerd zijn aan bepaalde kankers of in een later stadium mogelijk kankers kunnen ontwikkelen.

RV

 

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud