Advertentie

Delhaize lanceert Disney Pixar-speelkaarten

Het populaire Disney Pixar-robotje Wall-E - Foto Bloomberg

Detailhandelaar Delhaize gaat in ons land een nieuwe promotiecampagne opstarten, in navolging van het succes van de Smurfenstickers vorig jaar. Ditmaal krijgen klanten per aankoopschijf van 20 euro een zakje met 5 speelkaarten met daarop bekende figuren uit de Disney Pixar-films, zoals Nemo en Wall-E.

Delhaize wil succes Smurfenstickers overdoen met Disney Pixar (tijd) - De Smurfenactie die Delhaize in 2008 voerde, was een overdonderend succes. Van halfweg juni tot september kregen klanten toen per aankoopschijf van 20 euro een zakje met vijf Smurfenstickers. Op die manier werden 35 miljoen zakjes in omloop gebracht.

Het precieze effect van die actie op de verkoopcijfers van Delhaize België is niet bekend. Wel lijdt het geen twijfel dat klanten vaker naar Delhaize gingen en ook vaker de drempel van 25 euro op het kasticket overschreden.

De populariteit van de Smurfenstickers vorig jaar was ongezien. Delhaize organiseerde ruilbeurzen en op de veilingsite eBay ontstond een uitgebreide handel in de stickers.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud