Vlaanderen aast op 1.000 jobs bij verdeelcentrum H&M

Het nieuwe logistieke verdeelcentrum dat de Zweedse kledinggigant H&M voorbereidt, kan tot duizend arbeidsplaatsen opleveren langs de A12 tussen Brussel en Antwerpen.

(belga) Het nieuwe logistieke verdeelcentrum dat de Zweedse kledinggigant H&M voorbereidt, kan tot duizend arbeidsplaatsen opleveren langs de A12 tussen Brussel en Antwerpen. Dat schrijven de kranten De Standaard, Het Nieuwsblad en Het Volk zaterdag.

H&M is op zoek naar een locatie van vijftien hectare voor een logistiek gebouw, waar de kleding van H&M verpakt, bewerkt en verder verdeeld zou worden.

Sinds begin oktober onderhandelt de Vlaamse overheid via Flanders Investment and Trade (FIT) in alle discretie met het bedrijf over een locatie voor de investering. Vlaanderen stelt fabrieksterreinen voor in ofwel Willebroek-Noord, ofwel Meise-Westrode, beide langs de A12.Het nieuwe verdeelcentrum zou in 2008 operationeel moeten worden en biedt op termijn plaats aan 1.000 werknemers.Voor H&M kwamen ook nog locaties in Wallonië en Noord-Spanje in aanmerking.

photo belga

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud