Aandeel Propharex tot dinsdag geschorst

(tijd-nieuwslijn) - Op Euronext Brussel is de handel in het aandeel Propharex opgeschort in afwachting van een persbericht. De handel wordt dinsdag hervat. Dat laat de beurs weten in een mededeling.

In de loop van de dag stuurde Small Caps Finance, dat de communicatie voor Propharex verzorgt, een uitnodiging uit voor een persconferentie op maandag om 11.30 uur. 'De divisie ABC Chemicals van Propharex heeft een partnerschap gesloten dat de activiteiten in belangrijke mate zal beïnvloeden', luidt het.

Propharex noch Small Caps Finance wilden meer commentaar geven. ABC Chemicals maakt grondstoffen voor de magistrale bereidingen van Belgische apothekers. Jean-Francois Capart, de stichter en algemeen directeur van Propharex, heeft eerder al gezegd dat hij de divisie eind 2006 apart naar de beurs (Vrije Markt) wil brengen.

Propharex, de Waalse producent van micro-fabrieken voor de productie van generische geneesmiddelen in de Derde Wereld, noteert op de Vrije Markt. Het bedrijf maakte in november 2004 als eerste zijn intrede op die beurs.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud