Aedifica int 2,3 miljoen euro huurgelden in eerste kwartaal

Aedifica, de residentiele bevak die begin oktober naar Euronext Brussel trok, heeft in het eerste kwartaal van het boekjaar 2006/2007 (eindigend op 30 juni) 2,3 miljoen euro aan huurinkomsten geboekt. Dat blijkt uit een trading update van de bevak.

(tijd) Aangezien in de loop van de maanden juli, augustus en september nog volop gebouwen aan de portefeuille werden toegevoegd, is het cijfer niet representatief voor de toekomstige huurgelden van de bevak.

De reele waarde van de portefeuille groeide niet sinds het bedrijf naar de beurs trok en bevindt zich nog steeds op 185,8 miljoen euro. De intrinsieke waarde van de bevak bedraagt 40,4 euro per aandeel.

Aedifica behoudt zijn dividenddoelstellingen voor dit boekjaar. Het vastgoedbedrijf mikt erop dit boekjaar 1,48 euro per aandeel uit te keren aan zijn aandeelhouders.

Aedifica concentreert zich op ongemeubelde appartementen in steden, gemeubelde appartementen in Brussel en rusthuizen. Aedifica haalde bij zijn beursgang 42,3 miljoen vers kapitaal op. De totale operatie was goed voor 83,2 miljoen euro. Aedifica trok tegen 41 euro naar de beurs en schommelt nu rond 45 euro.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud