Agfa haalt 9 contracten binnen

(tijd-nieuwslijn) - De beeldvormingsgroep Agfa-Gevaert kondigt in het kader van de radiologiebeurs in Chicago 9 nieuwe contracten aan met een minimale waarde van 13,3 miljoen euro. Agfa lanceerde ook enkele nieuwe producten.

De nieuwe contracten komen uit België, Zweden, Nederland, Ierland, Zwitserland, Noord-Amerika en India. Slechts bij 3 contracten geeft Agfa een contractwaarde. Het universitair ziekenhuis in Luik (5 vestigingen) tekende een contract van 8 miljoen voor de implementering van een RIS/PACS-systeem. Het contract heeft een periode van 5 jaar.

Vijf ziekenhuizen in Zweden zijn goed voor een Pacs-contract van 4,1 miljoen, waarvan 1 miljoen voor professionele dienstverlening. Het Maxima Medisch Centrum in Nederland heeft een order van 1,2 miljoen geplaatst. Verder zijn er ook orders voor digitale mammografie voor het Nederlands borstkankerprogramma BBNN, PACS-systemen in Goes, een managed-service overeenkomst van 7 jaar in de Ierse Galway Regional Hospitals, een Pacs-programma in Noord-Amerika, en Pacs-installaties in Winterthur (Zwitserland) en twee ziekenhuizen in India.

Op de RSNA, de jaarlijkse bijeenkomst van de Radiological Society of North America in Chicago (VS), demonstreert Agfa verder zijn nieuwste oplossingen voor beeld- en datamanagement in de gezondheidszorg. Om tegemoet te komen aan de noden van de Noord-Amerikaanse ziekenhuizen en academische centra, ontwikkelde Agfa een volledig geïntegreerd RIS/PACS-systeem.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud