Arinso en Randstad bundelen krachten op Nederlandse HR-markt

(tijd-nieuwslijn) - Arinso en Randstad bundelen hun krachten om de Nederlandse markt te benaderen met een volledig aanbod voor de outsourcing van human resourcediensten. Dat meldde Arinso woensdag voorbeurs in een persbericht.

De bijdrage van Arinso zal liggen op het vlak van het optimaliseren, beheren en implementeren van HR-projecten. Randstad zal zich bezighouden met assessments, aanwervingen, opleiding en outplacement. 'Samen met Randstad kunnen we nu een volledige HR-dienst aanbieden', aldus Andy Verstelle, managing director Arinso Nederland, in het persbericht.

Outsourcingcontracten, waarbij bedrijven de volledige HR-administratie en het loonbeheer aan Arinso wordt uitbesteedt, vormen de belangrijkste groeipool van de groep. People Services, de tak waaronder de Outsourcing-activiteiten zijn ondergebracht, zag de omzet in het derde kwartaal toenemen tot 30% van de groepsomzet, van 20% in 2003. De ambitie is om binnen drie jaar 45% van de groepsomzet uit deze lange termijn recurrente contracten te halen.

Vorige week nog meldde Arinso dat het in Nederland een contract had binnengehaald met een dienstenbedrijf met ongeveer 22.000 mensen. Gespreid over een periode van 5 jaar levert dit 13 miljoen euro op. Tot de Nederlandse klantenkring behoort onder andere ook KLM.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud