Advertentie

Arinso haalt HR-contract binnen bij Bank of America

Arinso, de specialist in software voor HR-toepassingen, heeft een contract in de wacht gesleept met Bank of America. Arinso gaat instaan voor de HR-dienstverlening in 4 landen, op basis van het euHReka-platform. Dat meldt Arinso in een persbericht.

(tijd) Het contract met Bank of America heeft een looptijd van 6 jaar en heeft betrekking op de personeelsadministratie en HR-dienstverlening voor bijna 10.000 medewerkers in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje en Canada. 'Bank of America is de tweede grootste commerciele bank in de VS en de derde grootste in de wereld. Een dergelijk contract is dikwijls een opening naar meer', zegt Michael Custers, woordvoerder van Arinso.

Verschillende grote financiele instellingen zijn volgens Custers al klant bij Arinso. De belangrijkste is ING, in 2005 goed voor 2,9% van Arinso's groepsomzet van EUR 176,1 miljoen en daarmee de op drie na belangrijkste klant voor de groep. Hoe belangrijk de financiele sector in zijn geheel is voor Arinso, maakt het bedrijf niet bekend. 'De financiele sector heeft de laatste tijd het potentieel van outsourcing ontdekt en is daarom belangrijk', aldus Custers.

De waarde van het contract werd op vraag van Bank of America niet bekendgemaakt. Vergelijkbare contracten van Arinso, waar wel een bedrag op gekleefd werd, hadden een waarde tussen ruwweg EUR 15 en 25 miljoen.

(foto bloomberg)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud