Bart Brenninkmeijer volgt Mimi Lamote op bij C&A

(belga) - De Nederlander Bart Brenninkmeijer is de nieuwe algemeen directeur van C&A België/Luxemburg. Hij volgt Mimi Lamote op die overstapte naar E5 Mode. C&A maakte dit maandag bekend.

Bart Brenninkmeijer is 35 en al 10 jaar actief bij C&A. Hij heeft ervaring opgebouwd bij de Europese inkooporganisatie in Brussel en Düsseldorf, alsook in de verkooporganisaties van C&A Frankrijk en Engeland. Drie jaar geleden werd hij algemeen directeur van C&A Nederland.

Onder leiding van Bart Brenninkmeijer is C&A Nederland dit jaar overgegaan tot de expansie van de C&A-formule via de vroegere Marca winkels. In totaal werden in Nederland in 2004 45 winkels grondig verbouwd. C&A Nederland telt 107 C&A winkels en 1 C&A Kids store, België heeft 72 C&A winkels, 3 C&A Kids stores en 2 Clockhouse boetieks en Luxemburg telt 8 C&A's.

De C&A-groep in België/Luxemburg is naar eigen zeggen marktleider in de modedistributie. In de 85 filialen (72 C&A winkels in België, 3 C&A Kids Stores en 2 Clockhouse boetieks, en 8 C&A winkels in Luxemburg), het distributie-centrum in Boom en het dienstenbedrijf Logibel in Vilvoorde werken 1.400 personeelsleden. De Belgisch-Luxemburgse organisatie maakt deel uit van C&A Europa.

Mimi Lamote wordt begin 2005 de nieuwe gedelegeerd bestuurder van SCF. Dat is de beurgenoteerde groep boven de kledingketen E5-Mode. Lamote werkte 16 jaar bij de kledingketen C&A. Sinds 2001 stond ze aan het hoofd van C&A België/Luxemburg.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud