Advertentie
Advertentie

Belgacom fluit bestuurder terug over datum beursgang

(belga) - Belgacom heeft bij monde van woordvoerder Piet Van Speybroeck afstand genomen van de verklaringen die bestuurder Raphaël Pollet in de krant La Libre Belgique deed omtrent de beursgang van het telecombedrijf. Volgens Pollet krijgt Belgacom rond maart 2004 een eerste kans om naar de beurs te stappen. "Het kan zelfs eind februari gebeuren", stelde hij.

Belgacom kondigde begin oktober aan dat het aandelen naar de beurs zou brengen. Het proces zou in de loop van 2004 worden afgerond, afhankelijk van de marktomstandigheden, luidde het toen. "Dit is de enige juiste informatie", aldus Van Speybroeck in een reactie aan het persagentschap Belga.

De Belgacom-woordvoerder ontkent ook met klem dat topman Didier Bellens en zijn team de relaties met het personeel de voorbije weken zouden verwaarloosd hebben, zoals Pollet laat verstaan. "We hebben de jongste weken enorm veel aandacht besteed aan het informeren van het personeel", benadrukt Van Speybroeck.

Raphael Pollet, kersvers lid van de raad van bestuur van het telecombedrijf, verklaarde in de krant La Libre Belgique dat er zich in maart een eerste mogelijkheid aanbiedt om naar de beurs te gaan. 'Het kan zelfs eind februari worden', zei Pollet.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud