Certipost neemt Info2Clear over

(tijd) - Certipost, een 50/50-joint venture van De Post en Belgacom, neemt de activiteiten en de werknemers van Info2Clear over. Info2Clear is een Belgisch bedrijf dat zich bezighoudt met de digitale verspreiding van intellectuele eigendom.

Juridisch wordt niet het bedrijf, maar enkel de activiteiten en de zes werknemers overgenomen. De vennootschap wordt vereffend. De vroegere aandeelhouders van Info2Clear zijn naast Belgacom ook ABN AMRO Capital, CD Technicom en het management. Info2Clear werd in 2000 opgericht.

Beide bedrijven werkten al een tijdje samen en ontwikkelden zelfs gezamenlijke producten. Info2Clear zal voortaan als een aparte afdeling in Certipost functioneren.

Certipost is vooral gespecialiseerd in de automatisering van documentenuitwisseling, zowel naar bedrijven als naar particulieren.

Certipost meldde gisteren in een mededeling een aanzienlijke groei van de uitwisseling van elektronische facturen. Er werden nieuwe klanten aangetrokken in binnen- en buitenland. Concrete cijfers geeft Certipost niet.

22154934

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud